Portfolio

Hieronder een greep uit gerealiseerde projecten.
Mocht u interesse hebben om de ontwerpen met hun eindproducten te bekijken dan bent u van harte welkom.

 
Vershuys
we presenteren de ontwerpen voor "Vershuys BV - 't lekkerste vers thuis". Een bedrijf dat alle versproducten bij u aan huis levert. We ontwerpen, leveren en onderhouden de promotieboekjes, complete huisstijl, flyers, borden, vlaggen en alle overige uitingen.
 
 
Gemeente Sevenum
Voor de gemeente Sevenum ontwierpen en leverden we diverse artikelen. Van boekjes tot relatiegeschenken.
 
   
 
Onroerendgoedpromotie
Een bedrijf dat zich bezig houdt met de promotie van vastgoed. Verschillende projecten hebben we vormgegeven. Denk hierbij aan logo's, huisstijlen, flyers, brochures en alle aanverwante artikelen.
 
 
 
Osiris Beauty
Een schoonheidssalon waar behandelingen worden gedaan met producten die perfect op de fysiologie van de huid afgestemd zijn en een langdurige verdraagzaamheid en werking hebben. We ontwierpen en leverden het bedrijfslogo, complete huisstijl en diverse communicatie-uitingen zoals cadeaubonnen, afsprakenkaartjes en flyers.
 
 
 
Pluijmen Constructies BV
Voor trafodeuren en ventilatieroosters kunt u terecht bij Pluijmen Constructies BV. We hebben zorg gedragen voor het ontwerp en de levering van een brochure, bedrijfslogo en diverse andere uitingen.
 
   
 
Meneer de Makelaar
Een makelaar waar u terecht kunt voor een breed assortiment woningen en appartementen. Verschillende ontwerpen namen we voor onze rekening. Briefpapier, flyer, visitekaartjes en enveloppen.
 
   
 
Fabuloes Weddings
Een jonge, ambitieuze dame benaderde ons voor de ontwerpen van een bedrijfslogo en een folder. Zie voor de resultaten hieronder.
 
   
 
Zorgplatform
Doelstelling: volledige integratie van mensen met een beperking op alle terreinen van het maatschappelijk leven. Voor deze stichting werd een 'evenwichtig' logo gemaakt.
 
   
 
Dendron
Ieder jaar mogen we een kerstkaart voor deze school ontwerpen binnen een bepaald thema. In 2009 werd er een jubileum gevierd en zorgden we voor een complete kalender.
 
   
 
Lenssen vul- en sluittechniek
Gespecialiseerd in het engineeren, fabriceren, aanpassen en op maat maken van machines voor de vul- en sluittechniek. Voor hen maakten we diverse flyers en brochures in 6 talen.
 
   
 
PTKH
Personal Training Kevin Hoeymakers werkt met een zeer effectieve trainingsmethode. Deze revolutionaire manier van trainen is veel efficiënter dan de fitness van nu en door de professionele 1 op 1 begeleiding zult u merken dat uw doelstellingen veel makkelijker te realiseren zijn dan u ooit had gedacht. Voor deze gespierde jongeman ontwierpen we het bedrijfslogo en de complete huistijl.
 
 
 
Atelier de Stal
Atelier DE STAL is gelegen in het natuurgebied de Lemmehof aan de Lemmeweg in Sevenum. Het atelier is geschikt voor uiteenlopende doeleinden zoals het geven van workshops schilderen, tekenen en vegetatief vormgeven voor grotere groepen vanaf 25 deelnemers. We zorgden voor het ontwerp en drukwerk van een leuke folder.
 
   
 
LIPZ
Dé kledingzaak in Panningen met als slogans "FASHION PROJECT" en "CASUAL WEAR". Deze zaak verkoopt merken als G-star, Superdry en vele andere. Wil je er goed uitzien dan is LIPZ the place to be. De strakke huisstijl in het geel/zwart was reeds een feit. Wij zorgden voor de rest.
 
 
Target Coaching
Coachen is al een ingeburgerd begrip en duidelijk voor de hulpvrager daar waar Counsellen (een meer verdiepende vorm op emotioneel gebied is) nog terrein aan het winnen is. Ook hier werd het logo en complete huisstijl ontworpen.
 
   
 
Dorpsraad Sevenum
Na het fuseren van diverse gemeenten waarbij Sevenum onder "Horst aan de Maas" kwam te vallen werd er voor Sevenum een dorpsraad opgericht. Hiervoor werd een logo ontworpen.
 
   
 
Severens beveiliging
Severens levert de volgende diensten: alarmopvolging, mobiele surveillance, objectbeveiliging, brand- en sluitronden, keyholding en evenementenbeveiliging. Ter versterking van hun promotie ontwierpen we een bedrijfsbrochure.
 
   
 
Clooser.nl
Een betrouwbare partner voor webdiensten en netwerkbeheer. Een zeer enthiousiaste club van 3 mensen. Zeker de moeite waard om eens kennis mee te maken. Hiervoor werd het bedrijslogo ontworpen en diverse promotieartikelen zoals flyers en posters.
 
   
 
Heemkundevereniging
De heemkundevereniging van Sevenum benaderde ons om met hen samen een boek te maken ter gelegenheid van het 50 jarig bestaan van Evertsoord. Atherius Design verzorgde het drukwerk.
 
   
 
Knopenlopen
Een fanatieke vereniging uit Sevenum die niets aan het toeval overlaat. ook de huisstijl moest professioneel zijn. We zorgden voor het logo, wandelkaart en diverse artikelen.
 
   
 
Sèrumse Fiste
Een jaarlijks terugkerend festijn in Sevenum. Erg gezellig. Voor 2006 en 2007 mochten we de promotieartikelen maken zoals posters, flyers, entreekaarten en drankbonnen.
 
   
 
Ralph Smits
Voor dit jonge tegelzetbedrijf werd een folder ontworpen. Privé heb ik Ralph een keer gevraagd voor het plaatsen van tegels in de gang en overloop. Een stukje vakwerk was het resultaat.
 
   
 
Funtasie
Een bedrijfje dat zich bezighoudt met het plezier voor kinderen. Helaas bestaan ze niet meer. Hiervoor werd een logo gemaakt dat gericht was op kinderen.